за дружеството

Фирмата е създадена през 2008 година, като още от самото начало ние се насочихме към сегмента на естетичната дерматология чрез създаването на Дермато-Козметичен център Арт-Медика. Винаги сме се стремяли да предлагаме само високо качество в услугите си и за целта всички манипулации винаги са се осъществявали под контрола на дипломиран лекар – дерматолог, използвайки само качествени материали и оборудване, отговарящи на съответните медицински и козметични стандарти.

През 2010 година , след решение за разширяване на дейността на фирмата в сферата на продажбата на козметично оборудване и след внимателна селекция на съответните производители, се спряхме на , безспорно, най-големите и иновативни производители на високо-технологична апаратура в Азия

Следвайки заложената стратегия на развитие, през 2011 дружеството получи и лиценз за Център за Професионално обучение и квалификация , като по този начин станахме единствените в , които можем да предложим цялостен комплекс от услуги в сферата на Козметиката, Обучението по дадените професии и доставката на козметично оборудване.

Наред с модернизацията на центъра ни в гр. Плевен, през месец Юни 2014 година отвори врати и новият ни дермато-козметичен бутик в гр. Велико Търново.